Over mij

Thera roomdivider
Foto Lotte van Uittert

Over Studio Zodiac

In a nutshell: interiorholic & content creator

 

Mijn naam is Thera. Ik combineer mijn passie voor interieurontwerp en styling met een opleiding en achtergrond in marketing communicatie.

Passie voor interieur

Mijn instagram account My Home of Zodiac startte in mei 2019 en kende een bliksemstart. Enkele maanden nadat we naar onze nieuwe woning zijn verhuisd, ben ik dit account gestart. Ik werd aangemoedigd door verschillende vrienden om iets te gaan doen met mijn gevoel voor interieurontwerp, styling en tuinontwerpen. Dit was het begin van @myhomeofzodiac. Ik deel mijn passie door mijn volgers via instagram bij mij binnen te laten kijken.

Instagram is een krachtig social media platform. Een beeld zegt tenslotte meer dan 1.000 woorden. Veel volgers zoeken bij mij inspiratie voor hun huis en tuin. In iets meer dan een jaar groeide mijn account naar meer dan 15.000 volgers. Naast beelden deel ik ook graag woorden. Ik vind het erg leuk om te schrijven. Met de komst van Studio Zodiac heb ik nu die mogelijkheid. Ik vind het geweldig om met deze beide kanalen te kunnen zorgen voor inspiratie en tips voor huis en tuin.

Wij wonen aan de rand van een dorp tussen Arnhem en Nijmegen. Vanuit ons huis loop je zo een prachtig uitgestrekt landschapspark in waar ik graag met onze hond Dexx wandel. Wij hebben twee lieve, sportieve puberdochters. Ik ben graag binnen en buiten bezig en vind het heerlijk om alleen door een woonwinkel te struinen en inspiratie op te doen. De rest van het gezin heeft hier het geduld niet voor ;-).

We houden van lekker eten en gezelligheid. Ik bof enorm met een man die het altijd leuk vindt om nieuwe recepten uit te proberen en heel goed kan koken. Ik zorg ervoor dat de tafel leuk gedekt is, ieder zijn talent, haha. Als gezin vinden wij het leuk om nieuwe plaatsen te ontdekken tijdens een stedentrip of rondreis.

Succesvol ondernemen

Al 20 jaar help ik ondernemers bij de start en groei van hun bedrijf. Mijn kennis en ervaring als business coach en social media adviseur, zet ik graag in om ondernemers te helpen succesvol te ondernemen. Ik geloof dat het effectief gebruik maken van social media een boost geven aan de zichtbaarheid van je merk, bedrijf en producten, met als resultaat blije klanten. Ik help je graag om dit te realiseren.

Thera interior content creator influencer myhomeofzodiac studio zodiac
Foto Lotte van Uittert

Studio Zodiac staat voor

Creatief & Vernieuwend

Oprecht & Authentiek

Professioneel & Betrokken

Meet Morris

 

Never a dull moment met deze leukerd in Home of Zodiac. Morris is een Tibetaanse Terriër, een charmante, vrolijke hond en een tikkeltje eigenzinnig. Anders dan de rasnaam doet vermoeden is het geen terriër maar een herdershond.

 

Hulp bij jouw droominterieur,
succesvol op instagram of samen inspireren?

Stuur dan een email naar

Create. Connect. Collaborate.
Copyright © Studio Zodiac 2020
KvK 80790747
Made with ♥

 

Pin It on Pinterest