Over mij

Thera roomdivider
Foto Lotte van Uittert

Over Studio Zodiac

In a nutshell: interiorholic,  content creator & blogger

 

Ik ben Thera. De drijvende kracht achter @myhomeofzodiac, mijn instagramaccount waar ik mijn liefde voor interieur, styling en tuinontwerp de vrije loop laat. Ik combineer mijn passie voor interieurontwerp en styling met een opleiding en achtergrond in marketing communicatie. Deze laatste is als een soort van geheim wapen.

Passie voor interieur

Het begon allemaal in 2019, kort nadat we naar ons nieuwe huis waren verhuisd. Ik werd aangemoedigd door verschillende vrienden om iets te gaan doen met mijn gevoel voor interieurontwerp, styling en tuinontwerpen. Dus, geinspireerd door hun enthousiasme en aanmoedigingen, dacht ik: “waarom ook niet?” Dit was het begin van @myhomeofzodiac. Ik deel mijn passie door mijn volgers via instagram bij mij binnen te laten kijken. Ons interieur is altijd in beweging. Hier geldt de gouden regel: een huis is nooit af, en dat maakt het juist zo spannend!

Magisch ingrediënt

Instagram is een krachtig social media platform. Een beeld zegt tenslotte meer dan 1.000 woorden. Veel volgers zoeken bij mij inspiratie voor hun huis en tuin. In een paar  jaar groeide mijn account naar meer dan 250.000 volgers. Woohoo! Het woord “social” in “social media” is voor mij het magische ingrediënt wat dit fenomeen zo bijzonder maakt. Voor mij draait het allemaal om interactie en connectie. Het is een gigantisch digitaal café, waar je vrienden maakt die je nog nooit in het echt hebt ontmoet en waar ik mijn passie mee kan delen.

Woonblog

En nu, tromgeroffel alsjeblieft… heb ik iets nieuws. Tadaa! Studio Zodiac. Yep, nu kan ik mijn passie voor schrijven ook de vrije loop laten. Inspiratie, tips en DIY’s komen allemaal samen op dit kanaal. Ik ben er trots op dat velen deze woonblog sinds de lancering eind 2020 bezoeken en ik met veel bedrijven heb mogen samenwerken.

Meer dan interieur en instagram

Maar is meer in mijn leven dan alleen interieur en instagram hoor. Wij wonen aan de rand van een dorp tussen Arnhem en Nijmegen. en geloof me, het is hier prachtig. Onze hond Dexx en ik maken samen lange wandelingen in het waterrijke uitgestrekt landschapspark. De frisse lucht doet wonderen voor mijn creatieve brein dat regelmatig overuren maakt – en voor Dexx ook, denk ik.

Ik ben graag binnen en buiten bezig en vind het heerlijk om alleen door een woonwinkel te struinen en inspiratie op te doen. De rest van het gezin heeft hier het geduld niet voor ;-).Wij hebben twee lieve, sportieve dochters.We houden van lekker eten en gezelligheid. Ik bof enorm met een man die het leuk vindt om nieuwe recepten uit te proberen en kan koken als een ware chef. Ik zorg ervoor dat de tafel leuk gedekt is, ieder zijn talent, haha. Als gezin vinden wij het leuk om nieuwe plaatsen te ontdekken tijdens een stedentrip of rondreis. Het is ook een perfecte gelegenheid om nieuwe inspiratie op te doen.

Succesvol ondernemen

Mijn kennis en ervaring als business coach en social media adviseur, zet ik graag in om ondernemers te helpen succesvol te ondernemen. Ik geloof dat het effectief gebruik maken van social media een boost geeft aan de zichtbaarheid van je merk, bedrijf en producten, met als resultaat blije klanten. Met 20 jaar ervaring ben ik er helemaal klaar voor om jou hierbij te helpen.

Thera interior content creator influencer myhomeofzodiac studio zodiac
Foto Lotte van Uittert

Studio Zodiac staat voor

Creatief & Vernieuwend

Oprecht & Authentiek

Professioneel & Betrokken

Meet Morris

 

Never a dull moment met deze leukerd in Home of Zodiac. Morris is een Tibetaanse Terriër, een charmante, vrolijke hond en een tikkeltje eigenzinnig. Anders dan de rasnaam doet vermoeden is het geen terriër maar een herdershond.

 

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Hulp bij jouw droominterieur,
succesvol op instagram of samen inspireren?

Stuur dan een email naar

Create. Connect. Collaborate.
Copyright © Studio Zodiac 2020
KvK 80790747
Made with ♥

 

Pin It on Pinterest