Workshops

Maak nu kans op een GRATIS instagram advies

Hoe word ik een influencer? Hoe krijg ik meer volgers op Instagram? Hoeveel volgers moet ik hebben voor een samenwerking? Hoe vergroot ik mijn bereik? Is het zinvol om nieuwe features zoals Reels te gebruiken? Allemaal vragen die veel (beginnende) instagrammers bezig houden. Binnen anderhalf jaar behaalde ik meer dan 40.000 volgers op instagram en inmiddels ben ik de 100.000 volgers gepasseerd. Wat is het ‘geheim’ van mijn succes en wat heb ik allemaal geleerd tijdens mijn ontdekkingsreis? Ik deel dit graag met je. Ontrafel de geheimen van een succesvolle instagram strategie en lees mijn blogs of volg één van mijn workshop.

Wil jij een blueprint om meer uit je Instagram account halen?

Ik help je met deze Online Instagram Workshops

 

Jouw Instagram feed en je stijl is een weerspiegeling van wie jij bent, het is uniek en persoonlijk. Je bent je account gestart vanuit een passie, je liefde voor bijvoorbeeld interieur, fashion of lifestyle. Of je nu sinds kort gestart bent, of wat langer actief, het is altijd interessant om te ontdekken hoe je meer volgers kunt bereiken en meer uit je account kunt halen.

In de afgelopen anderhalf jaar dat ik op Instagram actief ben, heb ik geleerd hoe belangrijk het is om een eigen unieke stijl te hebben. Ik heb een zeer steile leercurve gehad, leuke contacten opgedaan en met verschillende mooie bedrijven mogen samenwerken. En er zijn deuren voor mij opengegaan waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden. Hoe leuk is dat!

Het heeft lang geduurd voordat ik sommige ‘geheimen’ van Instagram heb ontrafeld. Af en toe had ik het gevoel dat ik in een labyrint terecht was gekomen waar ik regelmatig vast liep en de weg niet goed kon vinden. En al helemaal de paden niet ontdekte die verborgen waren. Proefondervindelijk heb ik ervaren wat wel en niet werkt. Mijn ontdekkingen, tips en tricks deel ik graag met je tijdens deze Online Instagram Workshop.

Met deze blueprint kan jij meer uit je account kunt halen, een succesvolle Instagram formule voor jezelf ontwikkelen en met nog meer plezier op de Gram actief zijn. Lees hieronder ook wat deelnemers van de workshops vonden.

NIEUWE DATA BESCHIKBAAR IN HET NAJAAR

Meld je nu aan voor de online Instagram Workshops

De workshop bestaat uit twee sessies. Je kunt je aanmelden voor een sessie naar keuze.
Je kunt je ook voor beide sessies aanmelden en profiteren van een combinatiekorting. Je betaalt dan voor beide workshops EUR 49,95 in plaats van EUR 65,00

Boek je vóór 6 september 2021 dan profiteer je van de Early Bird Korting. Je betaalt dan slechts EUR 49,95 voor een combinatieticket!

INSTA WORKSHOP PRO

 

 • De basis: hoe bouw je een stevig fundament?

 • Waar ligt je focus en welke stijl past bij jou?

 • Fotografie & fotobewerking: tips & tricks

 • Haal meer uit je stories: tips & tricks

 • Hoe gebruik je Reels

Datum: 22 september 2021
Tijd: 20:00 – 21:30 uur
Kosten: EUR 32,50 incl BTW

INSTA WORKSHOP LEVEL UP

 

 • Hoe laat je je account groeien?

 • Het algoritme

 • Engagement en bereik

 • Alles over samenwerkingen

 • Mediakit

Datum: 6 oktober 2021
Tijd: 20:00 – 21:30 uur
Kosten: EUR 32,50 incl BTW

Early Bird

Voor deze workshop zijn een beperkt aantal Early Bird Tickets beschikbaar. Boek voor 6 september 2021 je combinatieticket en betaal slechts EUR 49,95 incl BTW

Om je aan te melden dien je akkoord te gaan met mijn privacyverklaring en dat ik je regelmatig waardevolle e-mails toestuur. Ga je akkoord? Ik ga uiteraard zorgvuldig om met je gegevens.

Lees hieronder wat  instagrammers van de workshops vonden

Wegwijs in het insta-wereldje

“Ondanks mijn Insta-ervaring heb ik de workshop Level-Up als heel informatief en helpend ervaren. In deze workshop vertelde Thera over alle ins en outs over Instagram, en andere social media kanalen om te kunnen groeien als content creator en het beste uit je socials te halen. Supertof dat Thera open en eerlijk deelt hoe zij succesvol geworden is als content creator! Extra leuk is dat ook anderen hun ervaringen kunnen delen zodat je  met de beste tips en tricks wegwijs wordt in het Insta-wereldje!”

Binnen één week 100.000 views

“Het was ontzettend leuk om met meerdere bekende maar ook voor mij nieuwe accounts mee te doen aan deze interactieve workshop!

Vooral de tips van Thera over het gebruik van reels waren zeer welkom. Door hier mee aan de slag te gaan, behaalde ik binnen een week door een bewustere keuze van filmshots en hashtags ineens meer dan 100.000 views, wat mij heel veel nieuwe volgers, leuke interactie en nieuwe inspiratie opleverde.”

Combi van beide workshops aanrader

Ik heb een combi gedaan van beide workshops, zodat ik een goed beeld van begin tot eind kreeg.
In beide workshops geeft Thera uitgebreid informatie over allerlei onderwerpen en is er genoeg tijd om vragen te stellen.
De level up workshop was voor mij het meest interessant met goede tips om samenwerkingen aan te gaan en om mijn account te laten groeien.
Zeker een aanrader om een combi van beide workshops te doen.

Verwachtingen overtroffen

“Omdat ik al enige tijd overwoog om een interieurkanaal op Instagram te starten, heb ik mij ingeschreven voor zowel de Insta Pro als de Insta Level Up workshops van Studio Zodiac. Beide workshops hebben mijn verwachtingen overtroffen. Naast de algemene basisprincipes, do’s en don’ts werden ook veel persoonlijke ervaringen gedeeld. Thera heeft veel kennis van zaken en is erg open over de weg die zij binnen Instagram heeft bewandeld. Ook erg leuk dat ze andere apps in haar verhaal betrekt.
Inmiddels ben ik vol enthousiasme met mijn kanaal gestart. Een echte aanrader dus voor iedereen die wil starten met een kanaal of meer uit zijn kanaal wil halen!”

Laagdrempelige en gezellige workshop

“Aan de hand van haar eigen ervaring neemt Thera je twee avonden op een laagdrempelige manier mee in de wereld van Instagram. Thera deelt een hoop tips en tricks. Zowel voor grote als ook voor kleinere accounts is de workshop van Thera inspirerend doordat zij de juiste balans weet te vinden tussen verschillende onderwerpen. Daarnaast was het ook echt gezellig en is Thera heel leuk om naar te luisteren! Ook bood het de kans een hoop nieuwe accounts te ontdekken.”

Mijn radertjes stonden aan

“De workshop die Thera gaf was ontzettend informatief. Zo interessant om te zien wat voor wereld er achter IG schuilt gaat. Veel tips en tricks gekregen om weer mee verder te gaan. Ik kon er ’s avonds niet van slapen, mijn radartjes gingen alsmaar door haha! Wilde meteen van start!! De komende weken ga ik het geleerde in de praktijk brengen en ik hoop een sterke connectie op te bouwen met mijn volgers ♡.”

Heel veel nieuwe tips

“Ik vond de workshop:
 • Helder en duidelijk;
 • Mooi gepresenteerd;
 • Ruimte voor interactie;
 • Leren van elkaars ervaringen;
 • Heel veel nieuwe tips;
 • Kortom TOP!!!”

Van het begin tot het eind boeiend

“Ik heb beide workshops over Instagram gevolgd van Thera en had geen idee wat ik ervan kon verwachten. Want hoeveel valt er over Instagram te vertellen? Thera heeft het bewezen: Meer dan genoeg en allesbehalve saai! Door Thera’s prettige en vlotte manier van spreken was het van begin tot eind boeiend. Onder begeleiding van een aantal duidelijke sheets met steekwoorden, was het zowel voor de beginnende als de gevorderde Instagrammer een duidelijk en interessant verhaal. Met alle tips en tricks die tijdens de workshops werden gedeeld, lukt het zeker om van ieder account een succes te maken. Ik meld mij dan ook zeker voor een volgende workshop weer aan!”

Time flies

“Ik heb beiden workshops via Teams met erg veel plezier gevolgd. Thera neemt je mee in haar instagram verhaal hoe zij de 50 K volgers heeft bereikt in een korte periode.
De verhalen over haar ervaringen zijn zeker leerzaam en ik ben heel blij met de tips en tricks die zij meegeeft over bijvoorbeeld het maken van de perfecte foto , caption, hashtag of reels.Ook voor de accounts die zich meer willen richten op het aangaan van samenwerkingen is het zeker de moeite om deze workshops te volgen. Zij deelt hierover veel informatie.

Thera kletst op een fijne manier en echt waar,  time flies tijdens deze workshops.”

Alle details zijn besproken

Toen wij een half jaar geleden ons account begonnen, hadden we nooit bedacht dat dit platform zó inspirerend is, dat wij nu deze Workshop Instagram bij Thera zouden volgen. Alle details zijn besproken. Hoe zet je jezelf op de kaart? Hoe werken algoritmes en waar je op moet letten als je een samenwerking aan gaat? Thera geeft helder advies en straalt rust uit, eigenlijk precies zoals de fijne plaatjes op haar account. Een aanrader voor iedereen!

Een aanrader

“De workshop heeft mij bevestiging gegeven op bepaalde vragen die ik had en ik heb nieuwe dingen geleerd die ik niet wist. Van te voren kreeg ik duidelijk de onderwerpen doorgestuurd waar de workshop over zou gaan, dus ik kon eventuele vragen alvast opschrijven.

Ik vond de workshop heel duidelijk en goed georganiseerd. Ik raad het zeker aan.”

Echt een aanrader!!

“Ik vond de workshop heel helder en op een leuke manier de workshop vorm geeft. Er is ruimte voor interactie en de deelnemers kunnen hun vragen kwijt. Thera geeft zeker voor startende IG-ers hele waardevolle tips en tricks. Ik ben zelf met de link naar Tiktok en Pinterest aan de slag gegaan. De IG tips waren voor mij meer een bevestiging van wat ik doe juist is. Maar dat zal komen omdat ik al 2 jaar met IG bezig ben. Echt een aanrader dus!!

Veel geleerd

“Onlangs twee gave workshops gevolgd bij Thera. De Insta workshop Pro en Level-up. Ik heb van beide avonden veel geleerd. Veel tips mogen ontvangen en deze gelijk in de praktijk gebracht. Toch nog veel details die ik nog niet wist… Ik volg Thera al vanaf het begin en haal veel inspiratie uit haar account. De workshops kan ik iedereen aanraden om aan deel te nemen. Mooie feed, lieve vrouw; no-nonsense, ik hou ervan! ? “

Vol inspiratie en ideeën

“Ik heb de insta workshop pro en de insta workshop level up gedaan. Ik vind het een hele toegankelijke en behapbare manier om meer te leren over instagram en hoe daar beter en succesvoller in te worden. In een aantal onderwerpen kreeg ik bevestiging dat ik al op de goede weg ben en ik heb veel nieuwe dingen geleerd. De workshops hebben ertoe geleid dat ik weer helemaal vol inspiratie en ideeën zit die ik de komende tijd ga toepassen op mijn account.”

Frisse Blik

Een persoonlijke insta account scan

 

Wat kan je verwachten?

Heb jij je Instagram account en wil je graag dat ik met een frisse blik je account scan en je feedback geef? Vraag dan een persoonlijke account scan aan. Ik bekijk je profiel en feed, maak analyses en geef je tips en tops. Je ontvangt deze persoonlijke scan door middel van een two-pager in je mail. Met deze tips kan je je account naar een next level tillen.

De kosten van deze scan bedragen EUR 42,50 incl BTW. Je kunt deze scan aanvragen door mij even een mail te sturen.

Instagram analyse

Instagram workshop

Lunch & Learn

Heb jij een passie voor interieur en wil je graag succesvol zijn op instagram? Schrijf je dan in voor de Instagram Workshop Lunch & Learn. Tijdens deze workshop deel ik mijn ervaringen en krijg je praktische tips & tricks. Daarnaast is het natuurlijk super leuk en gezellig om andere instagrammers te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Programma

De basis: hoe bouw je een stevig fundament?
Fotografie & fotobewerking: tips & tricks
Haal meer uit je stories & reels
Hoe laat je je account groeien?
Het algoritme, engagement & bereik
Alles over samenwerkingen
Uiteraard ontvang je ook persoonlijke tips om jouw account een boost te geven

Overige informatie

 

 • De data voor deze workshops volgen zodra dit weer mogelijk is
 • De workshop start om 10:30 uur en duurt tot 14:30 uur
 • Voor een heerlijke lunch wordt gezorgd
 • Maximaal aantal deelnemers 10 tot 12
 • Kosten deelname EUR 99,50 incl btw per persoon, inclusief lunch

Om je aan te melden dien je akkoord te gaan met mijn privacyverklaring en dat ik je regelmatig waardevolle e-mails toestuur. Ga je akkoord? Ik ga uiteraard zorgvuldig om met je gegevens.

Succesvol zijn op Instagram?

Ik help je graag hierbij, mail mij voor meer informatie over de mogelijkheden

Create. Connect. Collaborate.
Copyright © Studio Zodiac 2020
KvK 80790747
Made with ♥

 

Pin It on Pinterest