Samen Inspireren
Online Content Creatie

Linking pin

Zoek jij naar een manier om merkbekendheid te vergroten en je bedrijf te laten groeien? Influencer marketing is een volwassen marketing kanaal geworden. Het wordt gezien als de snelst groeiende methode om nieuwe klanten te werven. Het is de ideale manier om jouw doelgroep te bereiken. Ik ben hierbij jouw linking pin.

Studio Zodiac en My Home of Zodiac bieden een platform om je merk, producten en bedrijf te promoten en het tot leven te brengen. Ik help je om je verhaal van je product en merk naar je doelgroep te brengen, door onze krachten te bundelen. In mijn huis komt het echt tot leven. En juist in dat laatste aspect ligt de kracht van een content creator en influencer marketing.

Ik ben geïnteresseerd in het DNA van je merk en bedrijf. Om succesvol te kunnen samenwerken en waardevolle content te kunnen creëren, moet er een match zijn. Nadat we de doelen hebben vastgesteld, kunnen we juiste strategie ontwikkelen om op een creatieve en authentieke manier deze doelen te bereiken. Dit kan een eenmalige samenwerking zijn, of een langdurige samenwerking voor mijn instagram account of woonblog.

Nieuwsgierig hoe andere bedrijven de samenwerking met mij hebben ervaren? Lees hieronder hun ervaringen.

Thera interieur content creator influencer samenwerken woonblog studio zodiac
Foto Lotte van Uittert

Ik help je om je verhaal van je product en merk naar je doelgroep te brengen, door onze krachten te bundelen.

In mijn huis komt het echt tot leven.

Thera

Content Creator, Studio Zodiac

Let’s influence together!

Neem contact met mij op.  Een maatwerkaanpak is essentieel zodat dit perfect aansluit bij het DNA van je product en merk. Stuur een email naar homeofzodiac@hotmail.com of vul het contactformulier in. Ik bespreek graag de mogelijkheden. Mijn mediakit stuur ik graag op aanvraag toe.

Social media campagne managament

Wil je met meerdere influencers samenwerken en met een gerichte campagne jouw merk of product in de spotlight zetten? Ik help je met het opzettten en uitvoeren van een social media campagne. Lees hier meer over de mogelijkheden en de campagnes die ik heb begeleid.

@myhomeofzodiac

volgers

Home of Zodiac

weergaven per maand

Studio Zodiac

weergaven afgelopen jaar Domain rating 50 | DA 31

Bekijk nu mijn content op Tik Tok

76.300 volgers

naar mijn account

Wat kan ik voor je doen?

N
Content creatie op Instagram – posts, stories & reels
N
Branded Content – advertorials
N
Product Reviews
N
Brand ambassadorship
N
Freelance blogging
N
Events vertegenwoordiging
N
Productfotografie
N
Winacties

De samenwerking met Thera is op een leuke en spontane manier tot stand gekomen. Het beviel zelfs zo goed, dat er nu al meerdere vervolgen uit zijn voortgekomen. Thera is zeer creatief en weet zo spraakmakende content te creëren. Ze inspireert haar doelgroep met haar gevoel voor stijl en neemt ze mee met haar DIY ideeën.

Leonie Wolters

Anker Stuy Verven

Liefhebber, betrouwbaar en enthousiast. Dat is hoe wij Thera kennen. Wij werken al een aantal jaar met Thera samen en dit is niet voor niets. Ze denkt actief mee over hoe ze ons merk creatief onder de aandacht kan brengen bij onze doelgroep en stopt hier veel energie en tijd in. Zij past perfect bij ons merk. Wij waarderen haar deskundigheid en structurele aanpak. Ook kan je haar altijd een berichtje sturen en krijg je snel antwoord. Bedankt Thera. Op nog veel mooie jaren samen!

Sophie Abbenhuis

JaxxChoice

Een heel prettige samenwerking gehad met @myhomeofzodiac. Met een eigen werkwijze deelt zij de content op een creatieve manier. Ze weet haar enthousiasme goed over te brengen op haar doelgroep

Sanne van den Brakel

Jansen Totaal Wonen

De samenwerking met Thera hebben we als erg prettig ervaren. Haar tuin is een inspiratiebron voor heel veel mensen. De content die ze heeft gemaakt van de tuintafel en stoelen heeft veel mensen bereikt en dat was natuurlijk het doel. Ook hebben we deze content kunnen hergebruiken in onze folders en online advertenties. Dit maakt dat Thera niet alleen voor veel bereik heeft gezorgd maar ook voor super gave sfeerplaatjes die we nog steeds gebruiken. Via deze weg willen we je dan ook bedanken voor de fijne samenwerking. Thera bedankt!

Gerhard Heierman

Van der Garde Tuinmeubelen

Onze samenwerking met Thera van My Home of Zodiac hebben we als enorm fijn en professioneel ervaren. Ze heeft voor ons product, de Inductie Beschermer van Dietrix®, prachtige foto’s gemaakt. De teksten waren verrassend en goed geschreven. En het bereik hiermee was groot. Het effect van haar plaatsingen werkt nog steeds door. We krijgen nog steeds veel reacties. Thera werkt daarnaast snel en efficiënt. We kijken terug op een plezierige samenwerking

Dietrix Doodkorte-van Lingen

Inductie Beschermer van Dietrix®

Ik heb met Thera mogen samenwerken voor de campagne voor Werk aan de Muur en dat heb ik als zeer prettig ervaren. Thera was destijds een echte ‘nano-influencer’ met 7.4k volgers. Inmiddels gegroeid naar maar liefst 17k volgers! Wat mij naar Thera toetrok was haar bijster hoge engagement – met ruim 100 reacties per post (!) – haar hoge bereik en haar ‘verhalende’ captions. Daarnaast is Thera bekend met videocontent, iets waar wij naar op zoek waren voor de campagne. Wat ik erg leuk vond, is dat Thera oprechte interesse toonde in de resultaten van de campagne en in hoe zij een bijdrage kon leveren. Bedankt Thera, voor je betrokkenheid, je inzet, prachtige content en snelle communicatie

Nicole Medenblik

Social Friendz

Hieronder vind je een aantal bedrijven met wie ik heb samengewerkt

Action – Anker Stuy – Armedangels – Calex Holland – Cinderella – Coolblue – Cookinglife – Elho – Junique Art Shop – Feelings Wonen – Firma Hout & Staal – Fonq – Gardena – Glaswebwinkel – HP – Intratuin Nederland – Jansen Totaal Wonen – JaxxChoice – Inductie Beschermer – Kärcher – Lampen24.nl – Leenbakker – Living Stories – Loft534 – Loberon – Miele Nederland – Moooi – Philips Hue – Posterstore – Smeg Outletstore – SoHome – Topjaloezieën – TrenChic – Van der Garde Tuinmeubelen – Werk aan de Muur – Woonexpress – Woononline

Samen inspireren? Ik bespreek graag de mogelijkheden

Neem hieronder contact met me op

Samen inspireren?
Ik bespreek graag de mogelijkheden

Stuur een email naar

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden met ID 1.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Create. Connect. Collaborate.
Copyright © Studio Zodiac 2020
KvK 80790747
Made with ♥

 

Pin It on Pinterest