Instagram voor Business
Strategie Sessie

Hoe zet ik social media in om mijn klanten te bereiken en een waardevolle community van ambassadeurs te creëren? Hoe bepaal ik een content strategie? Welk verhaal wil ik vertellen en welke visuele content hoort hierbij?

Ik help ondernemers hun merkbekendheid te vergroten, van klanten betrokken ambassadeurs te maken en online business te laten groeien. Wil jij meer klanten krijgen? Instagram bied je de mogelijkheid om heel gericht met je doelgroep te verbinden. Regelmatig en continu zichtbaar zijn, is hierbij essentieel. Je wilt hierbij actief in verbinding staan met jouw doelgroep. Maar hoe doe je dat?

Tijdens een small group strategiesessie of een 1 op 1 strategiesessie bespreken we je wensen en doelen en help ik je met het ontwikkelen van een succesvolle instagram strategie. Ik challenge je hierbij om ervoor te zorgen dat deze strategie ook succesvol wordt. Een strategie is er tenslotte om deze met 100% inzet te gaan uitvoeren om het gewenste resultaat te bereiken.

 

Instagram Strategie Sessie

Lunch & Learn

Tijdens een strategiesessie bespreken we je wensen en doelen en help ik je met het ontwikkelen van een succesvolle instagram strategie. Ik challenge je hierbij om ervoor te zorgen dat deze strategie ook succesvol wordt. Een strategie is er tenslotte om deze met 100% inzet te gaan uitvoeren om het gewenste resultaat te bereiken.

Tijdens de sessie krijg je praktische en concrete tips waarmee je direct aan de slag kunt en je bedrijf kunt laten groeien. We gaan werken in kleine groepen van maximaal 10 tot 12 deelnemers.

De strategiesessie start om 10:30 uur en duurt tot 14:30 uur. Voor een heerlijke lunch wordt gezorgd. Deelname aan deze workshop is EUR 385 excl BTW.

Wil jij hier bij zijn? Stuur mij een bericht en ik neem contact met je zodra de data beschikbaar zijn.

;

Branding – Merkbekendheid

;

Engagement vergroten

;

Omzet verhogen

Plan your strategy. Create your story. Share your story.

Wil je je business laten groeien?

Stuur dan een email naar

Create. Connect. Collaborate.
Copyright © Studio Zodiac 2020
KvK 80790747
Made with ♥

 

Pin It on Pinterest