De tijd dat verlichting alleen maar functioneel moet zijn, hebben we al lang achter ons gelaten. Verlichting zorgt voor sfeer en geeft een extra dimensie aan je interieur. Met sfeerverlichting zorg je ervoor dat je interieur ook als het donker is, in balans is. Je creëert er gezellige hoekjes mee. Tegenwoordig zijn er mooie designlampen die echt een blikvanger zijn. Met opvallende lampen haal je een mooi designobject in huis. Op deze lampen ben ik verliefd geworden.

Verlichting blikbvangers
|

Met sfeerverlichting zorg je ervoor dat je interieur ook als het donker is, in balans is.

Minimalistisch design

De opvallende Umage LED tafellamp Asteria van Lampen24.nl vindt met het grootste gemak een mooie plaats in je interieur. Deze tafellamp staat mooi op een wandmeubel of je kunt hem op een bijzettafel zetten en zo een donkere hoek sfeervol maken. Op de slaapkamer is deze beauty heel stijlvol als bedlampje. De lamp heeft een verborgen USB-poort waarmee je een smartphone of tablet kan opladen. Dat vind ik echt handig. Ook als de lamp is uitgeschakeld, laadt hij op. De Umage LED tafellamp Asteria is mooi in zijn eenvoud en heeft een minimalistisch design. Het bijzondere is dat het een ingebouwd LED-paneel heeft in de smal vormgegeven lampenkap.

Loft bedroom
Erkerbank met lattenwand, zwarte vaas met witte tulpen, tafellamp
Wandmeubel, zwarte vaas met witte tulpen

Blikvanger

In mijn zoektocht naar een mooie vloerlamp werd ik op slag verliefd op de Lucande Viyan vloerlamp. Deze lamp van Lampen24.nl heeft een opvallende rookglazen ballon als lampenkap. In combinatie met het zwarte metalen frame krijgt de lamp een stoere en stijlvolle look. Deze lamp past perfect in heel veel verschillende interieurstijlen, van hotelchique en industrieel tot vintage. De lamp heeft bij mij een hele mooie plek gekregen voor het wandpaneel bij de roomdivider.

Aan de slag

Kijk in de avond eens goed de ruimte rond. Heb jij één of meerdere donkere hoeken die wel wat sfeer en gezelligheid kunnen gebruiken? Met sfeerverlichting los je dit op. Hoe meer sfeerlichtpunten, hoe beter is mijn motto. Afhankelijk van de hoek kan je kiezen voor een tafellamp, wandlamp of vloerlamp. Kies voor een lamp die past bij je interieurstijl en mooi blend met het geheel.

Heb jij nog donkere hoekjes die nog wel wat sfeer kunnen gebruiken? Ik ben benieuwd. Heb je nog vragen of opmerkingen, laat gerust een reactie achter. Dat vind ik super leuk!

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Lampen24.nl

Lucande Viyan vloerlamp Eiken lattenwand met spiegel

Soms kom je in mijn blogs affiliate links tegen. Shop jij via zo’n link? Dan ontvang ik een kleine commissie. Natuurlijk kost dit jou niets extra’s. Het helpt mij om leuke blogs voor deze website te kunnen maken.

Deze ideeën bewaren voor later?

Wist je dat je deze foto’s eenvoudig kan pinnen op pinterest? Klik op de foto en je wordt doorgelinkt naar je pinterest account. Zo kan je het later eenvoudig terugvinden

Speciaal voor jou uitgelicht

DIY budget japandi wanddecoratie met organische vormen

DIY budget japandi wanddecoratie met organische vormen

Hey daar, interieur-lovers! Ben je net als ik altijd snel uitgekeken op je wanddecoratie? Dan heeft Lotte van LOT's of STYLE de perfecte oplossing voor je: een fantastische DIY wanddecoratie met organische vormen die niet alleen budgetvriendelijk is maar ook een...

Lees meer

Lees ook mijn andere blogs voor leuke DIY projecten en tips voor tuin en interieur

Voor een dagelijkse quick shot interieursinspiratie volg mij op instagram: @myhomeofzodiac

Pin It on Pinterest